Prišli smo do zaključka našega projekta “Lov na mavrico”, kjer vam bomo danes predstavili še nekaj izjemnih mojstrovin. Učenci od 1. do 5. razreda so se zelo potrudili in izdelali čudovite mavrice, ki krasijo njihova okna skupaj s pozitivnimi sporočilci. Zbrali smo okoli 150 fotografij, morda nam je kakšna pobegnila, morda kakšna še ni prispela do nas, morda pa kakšna želi ostati le na svojem oknu in prav je tako.

Učenci so v tednu izdelovanja mavric poročali, da jim je bilo to delo všeč, saj so lahko sami izbirali tehniko izdelovanja ter material, ki so ga uporabili.

Učenec Nik Breznar je ob svoji mavrici zapisal naslednje misli:

“This rainbow I‘m sending to all the doctors and nurses in hospitals, which are woking for us at the moment. My brother Matej is also a doctor and I hope he will stay safe. I haven’t seen him for 2 months.”

S takšnimi in podobnimi situacijami se trenutno sooča veliko ljudi, zato smo veseli, da se podpiramo med seboj, si pomagamo, se tolažimo in skušamo vse pozitivne misli usmeriti v ljudi, ki to najbolj potrebujejo.

Držimo pesti, da se kmalu vrnemo v stare tirnice in da bo življenje spet teklo, kot si želimo. Do takrat pa naj mavrice na oknih rišejo nasmehe na obraz in pomagajo prebroditi trenutno situacijo.

Vse dobro vam želim in ostanite zdravi!

Učiteljica Anja

Dostopnost
Better Tag Cloud