INFORMACIJE O ZAČETKIH ZBIRANJA PRIJAV ZA LETOVANJE OTROK V POREČU (organizator ZPM) IN V PUNATU (organizator RK MARIBOR)

 

Oba organizatorja letovanj nameravata tudi letos organizirati in izpeljati letovanja, čeprav še nimajo vseh odgovorov na vprašanja, ki jih zahtevajo ukrepi zoper COVID-19.

Prijavnice so objavljene  na spletnih straneh organizatorjev.  Če želite uveljavljati pravico do subvencije letovanja, ki jo za ta namen daje občina Hoče-Slivnica, morate ob prijavnici poslati tudi kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku.

Prijavnica bo z vsemi potrebnimi prilogami služila kot osnovna rezervacija termina in kraja letovanja ter sredstev za subvencioniranje letovanja.

 LETOVANJE V POREČU

Vse podrobne informacije o letovanju otrok v Poreč (ZPM) najdete na spletni povezavi:

https://zpm-mb.si/novice-dogodki/prijavnice-za-letovanja-zpm-maribor-2020/

Skenirano prijavnico in veljavno odločbo o otroškem dodatku pošljete po elektronski pošti  letovanja@zpm-mb.si ali po pošti na naslov ZPM Maribor, Razlagova ulica 16, 2000 Maribor.

LETOVANJE V PUNATU

Izpolnjeno in podpisano prijavo* z vsemi ustreznimi prilogami za sofinanciranje letovanja lahko: pošljete po pošti (RKS-OZ Maribor, Ulica Pariške komune 13, 2000 Maribor) ali po  elektronski pošti: letovanje@rkmb-drustvo.si

Informacije za letovanje v Punat (RK Maribor) najdete na spletni povezavi:

www.punat.si

Vloge za subvencionirano letovanje otrok – stalno bivališče v občini Hoče – Slivnica!

V RKS-OZ Maribor ob izpolnjeni in podpisani prijavi* potrebno oddati:

kopijo veljavne ODLOČBE O PREJEMKU OTROŠKEGA DODATKA (velja le kopija celotne odločbe)! Rejniki/skrbniki predložijo kopijo REJNIŠKE ODLOČBE OZIROMA POGODBO O SKRBNIŠTVU!

 

ČE TO NI MOGOČE se predloži:

kopija informativnega izračuna ali ODLOČBA O ODMERI DOHODNINE ZA LETO 2019 za vse odrasle člane gospodinjstva; v primeru BREZPOSELNOSTI pa potrdilo Zavoda za zaposlovanje, da ne prejemate dohodka.

Ob tem je potrebno predložiti tudi POTRDILO O ŠTEVILU ČLANOV V GOSPODINJSTVU (izda ga upravna enota na občini) !

 

*POMEMBNO: Na prijavi obvezno označite, če JE ali NI osebni zdravnik otroka napisal zdravstveno napotitev na letovanje!

 

PROSIM VAS, DA PRIJAVNIC IN ODLOČB ZA OTROŠKI DODATEK LETOS NE NOSITE IN NE POŠILJATE V ŠOLO, AMPAK SAMO NA NASLOVE ORGANIZATORJEV!

Za dodatne informacije lahko pokličete pedagoginjo Simono Sel, na telefon

02 603  56 84.

Pripravila:

Simona Sel

Dostopnost
Better Tag Cloud