Počitniške aktivnosti v so bile zelo zabavne in adrenalinske. Vseh štirinajst dni smo lahko uživali v naravi, druženju in sončnem vremenu. Že v samem začetku šolskih počitnic smo si dopoldan krajšali s športnimi igrami in kuharsko delavnico, kjer smo sami pripravili celotno kosilo. Prvi počitniški teden pa smo pričeli s športnim plezanjem. Trener športnega plezanja Nejc Petelinšek nam je predstavil osnove športa nato pa smo se z zaščitno opremo povzpeli po pravi skali, ki je imela različno zahtevne vzpone. Torek je bil namenjen obisku Wake parka Dooplek, kjer smo se preizkusili v začetnem tečaju wakeboardinga, motoričnih sposobnostih v mini motorik parku in se zabavali na napihljivih vodnih igralih. V sredo smo se družili s člani društva upokojencev Slivnica, ki so nas naučili balinanja in ruskega keglanja. Dopoldan pa smo zaključili z rolanjem in kotalkanjem na šolskem igrišču. Med počitnicami nikakor ne gre brez pustolovskega parka Betnava, kjer nas vedno z veseljem sprejmejo in naučijo pravilnega gibanja na višini, sami pa se lahko preizkusimo v svojih spretnostih. V petek smo se odpravili v sosednjo Avstrijo in obiskali motorik park Gamlitz, ki nas vsako leto navduši z novimi motoričnimi igrali.

 Drugi počitniški teden smo nadaljevali z druženjem v Framu in učenci OŠ Fram. Obiskala nas je vaditeljica rolanja Lea Cvetko in nam pokazala nekaj osnovnih vaj za spretno rolanje. Dopoldan je hitro minil ob športnih igrah, dobri glasbi in družbi. V torek smo obiskali konjeniški klub Karlo na Meljskem hribu. Ogledali smo si hleve s konji, se seznanili kako skrbeti za konja in nenazadnje tudi jahali. Bila je res super izkušnja. V sredo smo se v bowling centru Strike preizkusili v bowlingu. Počitniške aktivnosti za mesec julij pa smo zaključili v četrtek ob ponovnem obisku pustolovskega parka Betnava.

Začetek počitnic se je pričel v pravem pomenu besede popestrimo šolo. Želimo si, da bo takšen tudi zaključek poletnih počitnic v zadnjem tednu meseca avgusta. Spremljajte nas.

Ogled fotografij https://onedrive.live.com/?authkey=%21AOTnStXFM2ZKmSk&id=57D1FBAB072121B3%21134&cid=57D1FBAB072121B3

Maja Vargazon (multiplikator POŠ)

Dostopnost
Better Tag Cloud