Spoštovani starši/skrbniki in učenci,

vljudno vabljeni, da prijavite otroke na poletne dejavnostiOŠ Franca Lešnika-Vuka v okviru projekta Popestrimo šolo.

Družili se bomo vsak delovnik med 9. in 13. uro:

  • od 28. 6. do 9. 7. 2021 (razen v četrtek, 1. 7.) in
  • od 16. 8. do 27. 8. 2021 (razen v sredo, 18. 8.).

Otroke lahko prijavite na oba razpisana termina ali samo posamezni teden/dan. V kolikor bo prijavljenih več kot 15 otrok, jih bomo delili v skupine, ki bodo dejavnosti lahko obiskovale ob posameznih dnevih. O terminih, ki jih bo v tem primeru vaš otrok lahko obiskoval, vas bomo pravočasno obvestili. S tem zagotavljamo ustrezno varnost.

V šoli in njeni okolici se bomo igrali »šklipšklapšklop«, skakali gumitvist in s kolebnico, si z belo glino poslikali obraz in/ali roke, se lovili in skrivali, žogali, brali pesmi, uganke in pravljice, risali s kredami, plesali in rajali, ustvarjali z naravnimi materiali … Raziskovali bomo okoliški gozd ter travnik. Učili se bomo graditi bivake, prepoznavati drevesa in ostale gozdne, travniške rastline. Ribe, kačji pastirji in mravlje nam bodo delali družbo pri Slivniških ribnikih. Prisluhnili bomo pticam, žuželkam, vetru in vodi.Morda se odpravimo na potep tudi v Maribor. Predvsem pa bo zabavno in počitniško.

Veliko aktivnosti bomo izvajali na prostem in jih prilagajali vremenskih razmeram.

Sadne prigrizke in vodo zagotavljamo na šoli, zato vas prosimo, da otrokom priskrbite malico in plastenko vode.  Pripravljali si bomo tudi zeliščne čaje, sadno kupo in zelenjavna nabodala. (Če/Ko se bomo odpravili v Maribor, Vas bomo o tem pravočasno obvestili.)

(Če/Ko se bomo odpravili v Maribor, Vas bomo o tem pravočasno obvestili.)

Prijave zbiramo do najkasneje četrtka, 24. 6., do 16. ure, na e-naslovu: popestrimosoloflv@gmail.com ali na POVEZAVI.

Se že veselim druženja.

Vse dobro,

Staša Grilc

Slivnica, 18. 6. 2021

Dostopnost
Better Tag Cloud