POLETNI TABOR OBČINE HOČE-SLIVNICA 2020 BO

Z veseljem sporočamo, da bo Občina Hoče-Slivnica v poletnih mesecih, tako kot pretekla leta, organizirala Poletni tabor za otroke in mladostnike naše občine.

Ob tem dosledno sledimo informacijam, smernicam in navodilom s področja izobraževanja in varstva otrok in mladostnikov, pa tudi vsem ostalim, ki so kakorkoli povezana s področji delovanja otrok in mladostnikov. Prilagajamo se tudi nastalim razmeram, upoštevajoč vse ukrepe in priporočila pristojnih služb.

Tako bomo pri izvedbi Poletnega tabora letos uvedli nekaj novosti:

  • zmanjšalo se bo število otrok – maksimalno število otrok je 50.
  • posamezni otrok bo lahko poletni tabor obiskoval maksimalno 2 tedna.
  • namesto kopanja bomo izvedli izlet v občini (se bomo pa s tem izognili stroškom avtobusnega prevoza, ki bo znatno višji zaradi nižjega števila otrok)
  • na dneve, ki so namenjeni za kopanje boste otroke namesto na dogovorjeno lokacijo (Kulturni dom Hoče) pripeljali na dogovorjeno lokacijo, kjer bodo imeli prilagojene aktivnosti.
  • o vseh spremembah in ukrepih vas bomo sproti obveščali na SMS.

S tem ukrepom bomo omogočili vključitev v Poletni tabor večjemu številu otrok. V primeru, da se bodo navodila s strani države ali Nacionalnega inštituta za javno zdravje spremenila, se bomo tudi mi prilagodili.

Izvajalec Poletnega tabora bo dosledno upošteval prejeta navodila s strani NIJZ in priporočila pristojnih služb. Tako, vam lahko zagotovimo, da bo tudi iz vidika zdravja in prenašanja okužb  za otroke maksimalno poskrbljeno.

Zaradi prilagajanja programa in aktivnosti vas bomo prosili, da boste sledili navodilom. Z aktivnostmi Poletnega tabora bomo pričeli 29.06.2020 ter zaključili 21.08.2020, to je: 8 tednov. Zaključek Poletnega tabora bomo izpeljali s tradicionalno  zaključno prireditvijo, v kolikor bo do takrat že dovoljeno zbiranje večjega števila ljudi na javnih mestih.

Prijave za Poletni tabor se bodo odprle 01.06.2020.

Cena poletnega tabora ostaja nespremenjena in sicer znaša 60 €/teden na otroka, od tega boste starši pokrili 20 € ter morebitne avtobusne prevoze, v kolikor bodo seveda dovoljevala priporočila NIJZ za kopanje in prevažanje večjega števila otrok z avtobusom.

Kljub prilagoditvam in manjšim spremembam se Poletnega tabora 2020 zelo veselimo in bomo počaščeni, da bomo lahko otrokom po napornih mesecih karantene omogočili igrivo in brezskrbno poletje.

Aktualna obvestila in informacije o Poletnem taboru bomo objavljali na spletni strani Občine Hoče-Slivnica, FB… Za dodatne informacije smo vam na voljo: katja.arnsek@hoce-slivnica.si.

Komaj čakamo skupnega druženja in vam želimo veliko zdravja, otrokom pa poleg tega še uspešen zaključek šolskega leta.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpežljivost.

Dostopnost
Better Tag Cloud