Popestrimo šolo

“Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada”

Spoštovani starši,

s 1. 11. 2016 smo na šoli pričeli z izvajanjem projekta Popestrimo šolo 2016–2021,ki omogoča izvajanje brezplačnih obšolskih popestritvenih dejavnosti izven rednega šolskega dela. Zelo smo veseli pozitivnega odziva v preteklem šolskem letu in tudi letos se veselimo ponovnega druženja, saj smo pripravili veliko novih dogodivščin.

V kolikor bi se Vaš otrok še naprej želel udeležiti dejavnosti ali se jim na novo priključiti, Vas prosimo, da izpolnite prijavnico. S podpisom dovoljujete, da lahko Vaš otrok, v *šolskem letu 2019/2020*, prostovoljno sodeluje pri dejavnostih v okviru programa
Popestrimo šolo. Projekt bo omogočal vsem prijavljenim učencem aktivno,ustvarjalno in zabavno preživljanje prostega časa. Aktivnosti bodo potekale po pouku, občasno ob sobotah in med počitnicami. Vse dejavnosti so brezplačne in prostovoljne.

Vse dodatne informacije v zvezi s projektnimi aktivnostmi in aktualnim dogajanjem bodo objavljene na spletni strani šole in oglasni deski v avli šole. Za dodatne informacije se lahko obrnete na Majo Vargazon, izvajalko popestritvenih dejavnosti na šoli popestrimosoloflv@gmail.com.

Hvala in lep pozdrav.

Maja Vargazon

 

Opis dejavnosti POŠ

O projektu

Fotogalerija

Dostopnost
Better Tag Cloud