Dragi učenci, spoštovani starši!

V okviru programa karierna orientacija pripravljamo za učence OŠ Franca Lešnika – Vuka  Slivnica pri Mariboru, skupaj z OŠ Dušana Flisa Hoče in OŠ Miklavž na Dravskem polju, predstavitev srednjih šol in poklicev.

Predstavitev srednjih šol in poklicev bo v torek, dne 25. 10. 2022 od 17.00  do 18.00 v Kulturnem domu v Hočah, Pohorska cesta 15, Hoče.

Predstavitev srednjih šol in poklicev je namenjena staršem in učencem 8.  in 9. razredov, ki so pred poklicno odločitvijo in že zbirajo informacije o nadaljnjem vpisu  na srednje šole.

Svojo udeležbo so potrdile naslednje šole: Biotehniška šola Maribor, Gimnazija in srednja kemijska šola Ruše, II. gimnazija Maribor, III. gimnazija Maribor, Izobraževalni center Piramida Maribor – Srednja šola za prehrano in živilstvo, Lesarska šola Maribor, Prometna šola Maribor, Srednja prometna šola in dijaški dom, Prva gimnazija Maribor, Srednja ekonomska šola in gimnazija Maribor, Srednja elektro-računalniška šola Maribor, Srednja gradbena šola in gimnazija Maribor, Srednja šola za gostinstvo in turizem Maribor, Srednja šola za oblikovanje Maribor, Srednja šola za trženje in dizajn Maribor, Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor, Tehniški šolski center Maribor, Srednja strojna šola, Šolski center Ptuj, Elektro in računalniška šola, Šolski center Rogaška Slatina in Policijska postaja Rače.

Šolska svetovalna služba:

Janja Srebrnič in Simona Sel

Dostopnost
Better Tag Cloud